14. lokakuuta 2011

Halkovajassa

Ihan perussukathan nämä, mutta jos ottaa huomioon sen, että nämä ovat ensimmäiset sukat, jotka olen neulonut alusta loppuun itse, niin tunnearvo on mittaamaton!

Lanka taas on kaikkea muuta kuin peruskamaa. Se on kasvivärjätty auringonvalon vaikutuksella raparperinjuurilla ja kokenillikilpikirvoilla. Ostin tämän ja pari muuta vyyhtiä Kiskon värjäyspäiviltä. Lanka on todella herkullisen sävyistä ja se raidoittuu hillityn epämääräisesti eli juuri sopivasti.


Malli: ihan perus
Lanka: Riihivillan Aarni, alle 100g
Puikot: 3 & 3,5 mm


5 kommenttia:

Käsityöläinen kirjoitti...

On kyllä aivan ihana väri!

Susu kirjoitti...

Sit ku osaa neuloa sukat ni osaa ihan mitä vaan! Onneks olkoon!

Jaana kirjoitti...

Yläasteella mammani neuloi käsityötunneilla tehtäviin sukkiin jalkaterät ja muutama vuosi sitten annoin äitini tehtäväksi neuloa tekemiini sukanvarsiin samat. Sukanteko on ollut vähän pakkopullaa, kun en ole tykännyt viiden puikon kilkuttelusta, mutta nykyään en menetä siinäkään touhussa niin helposti hermojani. Pitäis kait opetella magic looppi, vai mikä se nyt oli.

Paula kirjoitti...

Haluaisin neuloa Riihivillan langoista sukat, mutta kestävyys mietityttää. Oletko käyttänyt näitä paljon ja miten ne ovat kestäneet?

Jaana kirjoitti...

Nämä eivät ole olleet todellisessa tehokäytössä, vaan kevyemmissä aktiviteeteissa esim. sohvaistuskelussa, jääkaapille tassuttelussa ja nukkumisessa. Kotitouhuilun ovat kestäneet hienosti :)